تحولات منطقه

معاون عملیات سازمان آتش نشانی مشهد گفت: برخورد شدید دو خودرو در محدوده میدان جلال آل احمد مشهد، شامگاه جمعه به مصدومیت دو بانوی شهروند انجامید که یکی از آنان در خودرو محبوس شده بود و توسط آتش نشانان نجات یافت.

تصادف شدید در تقاطع سید رضی با دو مصدوم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس به نقل از روابط عمومی سازمان آتش نشانی مشهد، حسین صالح در این خصوص اظهار کرد: ساعت ۲۰:۳۰ شامگاه جمعه (۹ آبان ۱۴۰۴) در پی اعلام مرکز فرماندهی ۱۲۵ مبنی بر تصادف منجر به محبوسی در حد فاصل تقاطع سید رضی و میدان جلال آل احمد بلافاصله آتش نشانان ایستگاه های ۵ و ۲۳ به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: در این حادثه یک خانم از خودرو به بیرون پرتاب شده بود و خانم دیگر نیز در خودرو محبوس شده بود.

معاون عملیات سازمان آتش نشانی مشهد گفت: با تلاش و سرعت عمل بالای آتش نشانان فرد محبوس از خودرو خارج و تحویل عوامل اورژانس شد.

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha